Vissza

Régiségek

Készpénzért vásárolunk:


- Bútorokat

- Festményeket

- Órákat
(Fali-, asztali-, álló-, kar- és zsebórát. Akár Hibásat is!)

- Porcelánokat, kerámiákat

- Bronztárgyakat

- Csillárokat

- Szönyegeket

- Ékszereket

- Kitüntetéseket

- Érméket, papírpénzeket

- Minden egyéb Régiséget

- Teljes hagyatékot

Régiségek vétele

Társaságunk több, mint 30 éves tapasztalatával, több generáción át vásárolja folyamatosan a Régiségeket! Budapesten mi tudjuk Önnek a legtöbbet ajánlani eladni kívánt Régiségnek minösült tárgyára. Díjtalan kiszállási lehetöséget biztosítunk ügyfeleink részére Budapesten és Vidéken is egyaránt. Ahol nyugodtan Önnek megfelelö idöpontban megvizsgáljuk és Önnel együtt elemezzük a eladni kívánt Régiségének az értékét. Akár egy darab tárgyról vagy akár Teljes Hagyatékról legyen is szó.

Tapasztalt becsüseink, szívesen állnak rendelkezésükre.Az Értékbecslés Díjtalan!

Régiség, hagyaték felvásárlás: számolja fel a zsúfoltságot otthonában!

hagyaték felvásárlás

Egyes ingatlanokban nagyon sok régiség, megörökölt bútorok, tárgyak találhatók. Ezek a berendezések gyakran rengeteg helyet elfoglalnak, az állandó zsúfoltság mellett pedig nagyon nehéz rendet tartani. Ilyenkor érdemes elgondolkodniuk az érintetteknek azon, hogy esetleg eladják azokat a dolgokat, amikre már nincs szükségük. Amennyiben az Ön otthonában is hasonló állapotok uralkodnak, és szeretne jó üzletet kötni az eladáskor, forduljon hozzánk bizalommal a régiség, hagyaték felvásárlással kapcsolatban!

A hagyaték, régiség felvásárlásnak köszönhetően Ön valóban kiváló ajánlat keretein belül adhat túl a már nem használt értékeken. A szolgáltatás igénybevételével gyorsan és egyszerűen szabadíthat fel területet az otthonában, ezáltal véget vethet a túlzsúfoltságnak, és az ingatlan ismét kényelmes és élhető lesz.

A régiség és hagyaték felvásárlással plusz anyagi jövedelem mellett varázsolhat rendet otthonában. Ha felkeltettük az érdeklődését, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!