Vissza

Porcelánok, kerámiák

Mindenfajta Porcelánt, Kerámiát megvásárolunk:


- Zsolnay, Herendi, Hummel

- Kovács Margit Kerámiák

- Gorka Géza és Gorka Lívia kerámiák

- Háború elötti Zsolnay körpecsétes porcelánok

- Étkezö és Teás szettek

Porcelánok vétele

Társaságunk több, mint 30 éves tapasztalatával vásárolja folyamatosan a Porcelánokat, Kerámiákat! Budapesten mi tudjuk Önnek a legtöbbet ajánlani eladni kívánt Porcelán és kerámia tárgyaira. Díjtalan kiszállási lehetöséget biztosítunk ügyfeleink részére Budapestre és Vidékre is egyaránt. Ahol nyugodtan Önnek megfelelö idöpontban megvizsgáljuk és Önnel együtt elemezzük a eladni kívánt Porcelánok és Kerámiák értékét. Akár egy darab tárgyról vagy akár több darabról is legyen szó.

Tapasztalt becsüseink, szívesen állnak rendelkezésükre. Az Értékbecslés Díjtalan!

Porcelán felvásárlás: ha nem szeretné őrizgetni

porcelán felvásárlás

Az antik porcelán igen komoly értéket is képviselhet, amit egy laikus nem biztos, hogy észrevesz. Egy szakértőnek azonban első pillantásra szembetűnik, ha egy porcelán tárgy jóval több, mint porfogó. A gyártás helye, ideje, a minták, a színek mind olyan jellemzők, amik egyedivé, esetenként pedig felbecsülhetetlen értékűvé tehetnek egy-egy nippet, vázát, vagy tálat.

Ami Önnek csupán porfogó, az könnyen lehet akár elképesztően értékes műtárgy is, ezért, ha az otthonában találhatóak porcelán tárgyak, amelyektől szeretne megszabadulni, érdemes egy szakértőhöz fordulnia, majd eladnia őket porcelán felvásárlás útján.

A porcelán felvásárlás által könnyedén és gyorsan adhat túl azokon a tárgyakon, amelyekhez öröklés útján jutott, de nincs szüksége rájuk. Forduljon hozzánk bizalommal, és korrekt áron vásároljuk meg Öntől porcelánból készült értékeit!

Ha kérdése lenne a porcelán felvásárlással kapcsolatban, illetve, ha eladó tárgyát szeretné felbecsültetni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!