Vissza

Antik órák, karórák

KIEMELT MAGAS ÁRON KÉSZPÉNZÉRT VÁSÁROLUNK órákat:


- Állóórákat

- Faliórákat

- Díszórákat

- Zsebórákat

- Külön szerkezeteket

- Óratokokat (hibásakat is)

- Órával kombinált festményt (képórát)

- Zeneszerkezetü, hold-járatos, ütös, naptáros, játékrendszerü, többfunkciós órákat

KIEMELT MAGAS ÁRON KÉSZPÉNZÉRT VÁSÁROLUNK karórákat:


- Schaffhausen (IWC), Breitling, Rolex, Patek Philippe, Vacheron

- Jaeger, Omega, Doxa, Longines, Tissot, Hamilton, Contel, Universal
- mindenfajtájú és márkától független kar- és zsebórákat


órák Vásárlása

Társaságunk több, mint 30 éves tapasztalatával, vásárolja folyamatosan az órák mindenfajtáját! Budapesten mi tudjuk Önnek a legtöbbet ajánlani eladni kívánt Órájára.

Tapasztalt becsüseink, szívesen állnak rendelkezésükre. Az Értékbecslés Díjtalan!

Órafelvásárlás kedvező áron!

órafelvásárlás

Számos hagyatéki eljárás során kerülnek elő olyan értékek, amelyekkel az örökös nem tud, vagy nem akar foglalkozni; ilyenek lehetnek a régi fali-, álló-, vagy karórák, amelyek mindennapos használatra csak korlátozottan, vagy egyáltalán nem alkalmasak az adott állapotukban. Ezeket eladni rendkívül nehézkes, ráadásul aki nincs tisztában az értékükkel, a pontos árat sem tudja meghatározni - az órafelvásárlás erre a problémára nyújt megoldást.

Egy régi óra belsejében felgyűlhet a por, ami az olajjal keveredve ragacsos, sűrű masszát alkot. Ennek köszönhetően az óra szerkezete meg sem moccan, erőltetésre pedig roncsolódik, ami azonnali értékvesztést von maga után. Felleléskor érdemes szervizeltetni, hogy továbbra is használható lehessen, ám ez költség és idő, ráadásul nem is mindig éri meg. Ha viszont az órafelvásárlást választjuk, akkor szinte azonnal megszabadulhatunk a problémától, ráadásul - az óra értékétől függően - egy szép összeggel is gazdagodhatunk.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését az órafelvásárlás lehetősége, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!