Vissza

Arany és ezüst vétel

Azonnali készpénzes fizetés!

 • 14K Aranyak

  Fazonarany

  13.500 Ft-tól - 21.000 Ft-ig

  Törtarany

  10.500 Ft-tól - 14.900 Ft-ig

 • 18K Aranyak

  Fazonarany

  14.500 Ft-tól - 22.500 Ft-ig

  Törtarany

  12.800 Ft-tól - 16.900 Ft-ig

 • 22-24K Aranyak

  Fazonarany

  15.500 Ft-tól - 24.500 Ft-ig

  Törtarany

  13.900 Ft-tól - 18.100 Ft-ig

 • Brilles Ékszerek

  Brilles és gyémánt ékszerek

  A könagyságától és tisztaságától függöen a legmagasabb áron!

 • Fogarany

  Foggal együtt

  8.000 Ft-tól - 15.000 Ft-ig

  Fog nélkül

  10.000 Ft-tól - 17.500 Ft-ig

 • Ezüst

  Antikezüstök

  300 Ft-tól - 1.100 Ft-ig

  Törtezüstök

  130 Ft-tól - 500 Ft-ig

Ékszereit otthonában szeretné értékesíteni?
Segítünk Önnek!
Hívjon és becsüsünk hivatalos eszközökkel házhoz megy Önhöz, mely teljes mértékben díjtalan vagy hozza be Budai üzletünkben ahol szeretetttel várjuk Önt!

Arany-Ezüst vétel

Ne adja el ékszereit tört arany árban, mert mi fazonaranyként magasabb áron megvásároljuk öntöl, továbbá üzletünk világpiaci ár fölött vásárolunk tört aranyat, befektetési érmét, fogaranyat, illetve bármilyen aranyat, karátszámtól és mennyiségtöl függetlenül Budapesten és vidéken is. A kiszállás díjtalan.

Tapasztalt ékszerbecsüseink, szívesen állnak rendelkezésükre, mely minden esetben díjtalan! Az arany eladás minden esetben teljes diszkrécióban történik, idözáras bejárati ajtónk lehetövé teszi, hogy egyszerre csak 1 ügyfél tartózkodjon bent üzletünkben!

Üzletünk minden esetben azonnal, készpénzben fizet Tisztelt ügyfeleinknek!

Fogarany vásárlás

Fogaranyat foggal és fog nélkül, kitisztított, illetve nem kitisztított állapotban is átveszünk. Budapesti üzletünkben, illetve helyszíni kiszállás esetén is kiemelt áron felvásárlunk.
Fogaranyért: 8.000-17.000Ft között kiemelt árat fizetünk! De egyedi megegyezés is lehetséges! Nagy tisztaság esetén kiemelt készpénz!

Ne várjon tovább! Fogarany felvásárlás Budapesten és vidéken a legjobb áron!

Ezüst vásárlás

Ne adja el ezüst tárgyát tört ezüst árban, mert mi fazonezüstkéntként magasabb áron megvásároljuk öntöl, továbbá üzletünk világpiaci ár fölött vásárol tört ezüstöt.

Tapasztalt ékszerbecsüseink, szívesen állnak rendelkezésükre, mely minden esetben díjtalan! Az Ezüst tárgyak, ékszerek eladása minden esetben teljes diszkrécióban történik, idözáras bejárati ajtónk lehetövé teszi, hogy egyszerre csak 1 ügyfél tartózkodjon bent üzletünkben!

Üzletünk minden esetben azonnal, készpénzben fizet Tisztelt ügyfeleinknek!

Arany felvásárlás: Ha eladná régi ékszereit

Rengeteg ékszere van, melyek már csak a polcon porosodnak, mert divatja múltak, megunta őket? Vagy örökölt régi ékszereket? Hozz el hozzánk, az arany felvásárlással csak jól járhat!

Sajnos bárkivel előfordulhat olyan, hogy hirtelen készpénzre van szüksége. Ilyenkor latba vesszük a lehetőségeket, számolgatunk. Vegyük fel opcióként az arany felvásárlást is! Egy-egy ékszer sokszor évekig csak a szekrényben lapul, esetleg már rég el is felejtettük, az is lehet, hogy sosem tetszett igazán. Miért ne tennénk ezeket pénzzé? A banki hitelfelvétel mindig kockázatos, ismerőstől meg nem mindig tudunk, vagy szeretnénk kölcsönkérni. Az arany felvásárlással gyorsan juthatunk készpénzhez, bármiféle kockázat nélkül, és akár azonnal be is fektethetjük, vagy elkölthetjük a kapott összeget.

Eladna néhány régi ékszert? Számíthat ránk arany felvásárlásban! Kérje bátran ajánlatunkat még ma, kollégáink várják jelentkezését, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!